Weidmüller Webshop

Tutustu tuotevalikoimaamme

Weidmüller Webshop

Suunnittelu tehty nopeaksi ja helpoksi

Orange Selectionissa on 1600 innovatiivista tuotetta, jotka on erityisesti räätälöity toisiaan varten ja jotka ovat saatavillasi jatkuvasti. Jos tilaat tuotteita Orange Selectionista klo 15.00 mennessä, tuotteet ovat matkalla jo seuraavana työpäivänä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit vastata teollisuusympäristösi vaatimuksiin nopeasti ja toteuttaa projektisi tehokkaasti.

Asiakaskohtaiset hinnat

Asiakaskohtaiset hinnat

Kirjautumisen jälkeen näet kunkin tuotteen asiakaskohtaiset hinnat.

Toimitusaika

Toimitusaika

Hyödynnä sinua varten lasketut toimitusajat projektisi suunnittelussa.

Tilaushistoria

Tilaushistoria

Näet kaikkien avointen tilausten tilan ja voit seurata tilausten lähetyksiä.

Tilausmallit

Tilausmallit

Hyödynnä käytännöllisiä tilausmallejamme, joilla teet nopeasti ja helposti toistuvat tilaukset tai tallennat tuotelistoja.

CSV import

CSV import

Voit helposti ladata CSV-tiedoston tilauksesi luomiseksi.

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Hae verkkokauppatiliä

* Pakolliset kentät